ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

CITIZEN – Η εκπομπή

Ο Citizen μεταδίδεται καθημερινά 12:00-14:00 από τον Best 92.6.  H εκπομπή ξεκίνησε στις 17 Noεμβρίου 2008 στον City 99.5 –έτσι προέκυψε και ο τίτλος [και η Δαμανάκη άρχισε ραδιόφωνο στις 17 Νοέμβρη και έφτασε μέχρι και Επίτροπος της ΕΕ].

Μέχρι στιγμής, έχει περάσει από τους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς: City, BHMA FM, Best, Αθήνα 98.4, Alpha (με τον Δημήτρη Σταρόβα), Action 104.6 (με τον Νίκο Ζαχαριάδη).

Διαφημίστηκε ιδιαίτερα όταν διεκόπη η μετάδοση της στον BHMA FM, τα Χριστούγεννα του 2010. Επισήμως, ο εκπρόσωπος ενός εκ των ιδιοκτητών, δήλωσε ότι διακόπτεται για τη μετάδοση τραγουδιού που σατιρίζει τον Άγιο Βασίλη. Ήταν, όντως, ο πιο χαριτωμένος λόγος για να απολυθεί κάποιος… Ακούστε εδώ μία συζήτηση μου με τον Γιώργο Μουχταρίδη για τις μέρες μου στο ραδιόφωνο.

Ακούστε καθημερινά τις εκπομπές του Best σε SpotifyApple και Google Podcasts.

Τον Μάιο του 2019 ξεκίνησε η τηλεοπτική εκπομπή Citizen One, στο One Channel και ο κύκλος της ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ήταν μία εκπομπή συνεντεύξεων, χωρίς βίντεο. Μόνο με συζήτηση. Mπορείτε να δείτε τα όλα επεισόδια εδώ. Ακολουθούν κάποιες συνεντεύξεις που ξεχώρισα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ TAGS

[tag_groups_alphabet_tabs exclude_letters=”” hide_empty=1 smallest=16 largest=26]