ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

Δηλαδή, τι σας ενοχλεί στην Γκολεμά;

Η Ντέπυ Γκολεμά πήγε στο Κίνημα Αλλαγής. Και ο Κριστιάνο πήγε στη Γιουβέντους. Συμβαίνουν κάτι τέτοια το καλοκαίρι.

Στα social media σηκώθηκε κύμα. Θυμήθηκαν τι έγραφε για το ΠΑΣΟΚ και πώς στήριζε τον Τσίπρα. Η Φώφη δεν έχει πρόβλημα. Ορθώς. Συμβαίνουν κάτι τέτοια στην πολιτική. Κάποια στιγμή θα πάρει πίσω και τον Σπίρτζη. Στο επόμενο μνημόσυνο του Ανδρέα μπορεί να γυρίσει και ο Κουρουμπλής.

Δεν αποκλείεται από τη νέα περίοδο να δούμε τη Ντέπυ στα πρωινά των καναλιών να δίνει τις μάχες της για το Κίνημα Αλλαγής. Και θα τις δίνει δυναμικά, σκάβοντας το πιο βαθύ χαράκωμα. Θα την βλέπουν όλοι ή, έστω, οι περισσότεροι. Εδώ γίνεται είδηση αυτό που θα γράψει για τον Λιάγκα, δεν θα κάνει νούμερα όταν την πέσει στον Καμμένο, έχοντας απέναντί της κάτι σε Πολάκη;

Ναι, η Ντέπυ καταφέρθηκε κατά του Σημίτη και του Γιώργου. Μπορεί να καταράστηκε και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει δικαίωμα να αλλάξει γνώμη; Έχει. Και θα κάνει την αυτοκριτική της βάζοντας το χέρι στο στήθος. Συμβαίνουν κάτι τέτοια στην πολιτική. Και ο Κοτσακάς, ο πρώην κολλητός του Άκη, αρθρογραφεί για τον αριστερό προοδευτικό φεντεραλισμό που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα νίκη, αλλά δεν σηκώνεται ούτε φρύδι. Η Ντέπυ είναι το πρόβλημα;

Και, μεταξύ μας, με ποιους πάει να κάνει τζίρο και κατάσταση η Φώφη; Με εκείνα τα απολωλότα πρόβατα που ξεστράτισαν για τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα περιμένουν ένα σφύριγμα για να γυρίσουν πίσω. Η Ντέπυ μια χαρά σφυρίχτρα είναι. Μια Μαρία Μαγδαληνή που αμάρτησε.

Θα πάρει λένε και άλλους το Κίνημα Αλλαγής τώρα που ξαναγίνεται ΠΑΣΟΚ. Και τον Χαρδαβέλα. Άσχημος είναι ο Χαρδαβέλας; Δεν είναι δα και Σπύρος Παπαδόπουλος, αλλά και αυτός, λόγω της εκπομπής με τα τραγούδια, ένα κοινό κοψοχέρηδων συνταξιούχων το έχει. Άλλωστε , όταν διαβαίνεις την είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη κατά κάποιον τρόπο διασχίζεις τις Πύλες του Ανεξήγητου.

Συμβαίνουν, που λέτε, κάτι τέτοια στην πολιτική. Κουκιά μαζεύουν. Πανελίστες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, ανθρώπους που σηκώνουν το τηλέφωνο και μιλούν στον ίδιο τον Παπαδάκη. Και με τον Μαλέλη στο «κοντρόλ», το ΠΑΣΟΚ πάει, πράγματι, για μεγάλα νούμερα.

Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και Μητρώα Στελεχών που μας διαφημίζει ο Κυριάκος, αλλά, ας είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί. Ρίξε έναν από αυτούς Κυριακή πρωί στον Αυτιά. Θα βγει από το στούντιο σφουγγίζοντας τα δάκρυα με το διδακτορικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ TAGS